Látogasson el webáruházunkra! Webáruház

2023. Április 18.

L150 Bristol Oak – a régi Anglia meleg varázsa által ihletett fa dekoráció, amely lehetővé teszi, hogy az emberek közelebb kerüljenek a természethez. Jól illeszkedik a minimalizmus stílusába, amely kétségtelenül uralja az elmúlt évek belső tereit.


L152 Birmingham Oak – klasszikus dekoráció új köntösben. Megtestesítője a biofil dizájn, amely a természetet a belső térbe kívánja integrálni. Lazít, gyógyít, energetizál.


L153 Oak Leicester - egy nagyszerű lehetőség a természetes színmegoldáshoz – olyannyira szükséges a dinamikus, modern életritmus körülményei között. Könnyedséget és gondtalanságot sugároz.


S147 Milton márvány - prémium minőségű világos márvány dekor kifejező erezetekkel. Ez a szín és minta soha nem veszíti el relevanciáját.


L156 Bazalt - a magmás kőzet színe egyszerre lehet vonzó és merész. Tökéletesen kiemeli a városi témát és az ipari stílust.


S149 Castile márvány - egy önellátó dekoratív márvány sötét kivitelben minden belső teret kifinomultabbá varázsol. Megfelel a természetes anyagok szépségét megtestesítő modern trendnek. Korlátlan felhasználási lehetőségei vannak különféle stíluskompozíciókban.


L157 Marble Catalonia – a sötét márvány domináns tónusa kulcsfontosságú lesz a szoba kialakításában. A belső teret tágasabbá és gazdagabbá teszi.