Látogasson el webáruházunkra! Webáruház

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1. Általános

A következő feltételek vonatkoznak a vásárló (a továbbiakban "Te") által leadott minden megrendelésre a Lajter-Bútor Kft.-től, (09-09-013948), a továbbiakban: “ Lajter-Bútor Kft”, ”mi ” vagy ”minket” stb), amelyet a Lajter-Bútor Kft weboldalán, mobil weboldalán, mobilalkalmazásán vagy, telefonon keresztül kaptunk (mindezekre vonatkozik a  ” lajter.hu” kifejezés).

A lajter.hu használatával és/vagy rendelés leadásával elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket (”Feltételek”). Kérjük, a rendelés leadása előtt olvasd el a Feltételeket.

Rendelést csak 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem lévő, cégként nem működő Magyarországon bejelentett (postakezelési/-továbbítási vállalatok kivételével) vagy állandó lakcímmel rendelkező természetes személy adhat le.

A lajter.hu oldalon bármikor megjelenített termék vagy szolgáltatás nem jelenti azt és nem garantálja, hogy ezek a termékek vagy szolgáltatások bármikor elérhetőek lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely terméket bármikor kivonjunk a forgalomból.

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre előzetes bejelentés nélkül módosítsuk ezeket a Feltételeket. Megrendelésére azok a Feltételek vonatkoznak, amelyek a megrendelés elküldése idején a lajter.hu oldalon szerepeltek.

A Lajter-Bútor Kft a lehető legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében gondoskodnunk kell arról, hogy szolgáltatásaink tökéletesen működjenek. Ön megérti és elfogadja, hogy (i) tilos közzétenni, átadni, terjeszteni, feltölteni vagy promotálni bármilyen kommunikációt vagy tartalmat, amely káros vagy negatív hatással lehet üzletünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra; (ii) olyan módon viselkedni vagy bármilyen olyan eszközt alkalmazni, amely korlátoz, gátol, visszatart vagy hátrányosan befolyásol más felhasználókat a lajter.hu oldal használata során, vagy amely hatással van az oldal biztonságára, vagy (iii) bármilyen eszközt alkalmazni vagy megkísérelni bármilyen motor, szoftver, eszköz, ügynök, script illetve más eszköz vagy mechanizmus (nem kizárólagosan beleértve a spiderek, botok, crawlerek, avatárok vagy intelligens ügynökök) használatát az oldalon való navigálásra vagy keresésre, vagy az oldal tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot az oldal elérésének azonnali megszüntetésére, és a felhasználói fiók törlésére bármely olyan felhasználó esetében, aki ezt a rendelkezést vagy jelen feltételek bármely másik rendelkezését megszegi.

2. Az árak és a szállítási költségek

A lajter.hu oldalon megjelenített  árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját.

Minden megrendelés szállítási költsége ugyanaz, függetlenül a megrendelés méretétől vagy súlyától. Az egyes szállítási módok költségét a fizetési folyamat során egyértelműen feltüntetjük. A szokványos szállítási díjunk 1590Ft. Amennyiben rendelésed nem tudjuk teljes egészében elküldeni, a kiegészítő szállításokhoz nem adunk hozzá újabb költséget.

3. Megrendelés/a szerződés teljesítése

A választható rendelési módok a lajter.hu oldalon vagy telefonon történő rendelés. Kérjük, további információkért keresd fel ügyfélszolgálatunkat.

Amint leadtad a megrendelést, visszaigazoló e-mailt küldünk, ha megadtad nekünk az e-mail címed. Amennyiben valamilyen oknál fogva rendelésed nem tudjuk teljesíteni, azt mihamarabb tudatjuk.  Ha  ilyen megrendelés ellenértéke beérkezett hozzánk, a vonatkozó összeget ugyanazzal a fizetési móddal próbáljuk meg visszatéríteni, amely útján a kifizetés érkezett. Amennyiben valamilyen okból más megoldás szükséges, értesíteni fogunk, és megkérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot a Lajter-Bútor Kft Ügyfélszolgálatával, akik elvégzik a kifizetést.

4. Kézbesítés

A Lajter-Bútor Kft a lehető leggyorsabban fogadja be és dolgozza fel a megrendeléseket, és mindent elkövet, hogy a megrendelést a kiválasztott szállítási feltételekkel eljuttassa tartózkodási címedre vagy a megadott egyéb magyarországi címedre.

A Lajter-Bútor Kft a lehető legrövidebb idő alatt és a megrendelések beérkezésének sorrendjében igyekszik elküldeni a csomagokat. A rendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül igyekszünk elvégezni a szállítást. Bár mindent megteszünk, hogy ebbe az időkeretbe beleférjünk, mégis előfordulhat, hogy váratlan okok miatt a kiszállítás több időt vesz igénybe. Amennyiben az a valószínűtlen esemény állna elő, hogy a kiszállítás 30 napon belül nem teljesül, elállhatsz a rendeléstől.

Mielőtt leadnád a megrendelést, tájékoztatást kapsz a várható kiszállítási adatokról. Amint rendelésed elküldted, e-mailben visszaigazoljuk a várható szállítási adatokat, ha e-mail címedet megadtad nekünk.
Amennyiben rendelésed nem érkezik meg az ütemezett dátumon, kérjük, keresd meg a Lajter-Bútor Kft ügyfélszolgálatát telefonon +3652460308 vagy +36202109408 vagy e-mailen megrendeles@lajter.hu

5. A megrendeléstől való elállás

Rendelésedet lemondhatod vagy visszaküldheted az elküldésének dátumától a megrendelés átvételétől számított 8 napig. Ha a tételeket már kifizetted, visszatérítést kapsz, amely tartalmazza a Lajter-Bútor Kft szokványos szállítási költségét, leszámítva a visszaküldési költséget a Lajter-Bútor Kft számára, amennyiben ilyen költség merül fel. Ha egyes tételeket meg szeretnél tartani, és csak rendelésed egy részét mondanád le, a szállítási költséget nem térítjük vissza.

Ha szeretnél elállni vagy visszaküldeni rendelésedet, kérjük, erről küldj nekünk írásos értesítést postán vagy e-mailben megrendeles@lajter.hu a meghatározott 8 napon belül. Mi visszatérítjük a vételárat, amennyiben lehetséges, ugyanazt a fizetési módot használva, amellyel a kifizetés hozzánk beérkezett (vagy ha a tételeket még nem fizetted ki, akkor a tételek visszaküldését feltüntetjük fiókegyenlegeden) a lehető leghamarabb, de legkésőbb a rendelés lemondásának beérkezését követő 14 nap elteltével, feltéve, ha a kérdéses tételeket vagy azok elküldésének bizonyítékát megkaptuk. A visszatérítéshez más kifizetési módot is használhatunk, amennyiben azt jóváhagyod; ez semmilyen esetben nem jár további költségekkel.

Amennyiben a kiszállított tétel hibás, kérjük, haladéktalanul értesítsd a Lajter-Bútor Kft -t, és küldd vissza a tételt az alábbi 6. szakasznak megfelelően (Visszaküldés). A Lajter-Bútor Kft minden hibásnak ítélt termék árát teljes mértékben visszafizeti. Az itt meghatározott feltételek nem korlátozzák a törvény által meghatározott jogokat.

6. Visszaküldés

A Lajter-Bútor Kft az 5. szakasznak megfelelően (Megrendelésről való elállás) garantálja a teljes pénzvisszatérítést, feltéve, ha minden tételt az átvételi állapotában küldesz vissza. Ez azt jelenti, hogy a tételek nem károsodtak, nem szennyeződtek, nem lettek mosva vagy viselve (a felpróbálást leszámítva), illetve minden címkéjük és cédulájuk sértetlen.

 7. Fizetési módok

Fizetés előreutalással
Számlánkra: 11738091-20047098-00000000 (OTP Bank) történő előre utalás után Magyar Posta Logisztika  futár viszi ki csomagját.

Fizetés előreutalással, MPL-csomagpont
Számlánkra: 11738091-20047098-00000000 (OTP Bank) történő előre utalás után MPL. egyik csomagpontján tudja átvenni csomagját.

MPL futárszolgálat, utánvéttel
A MPL. csomagküldő szolgálattal, utánvéttel a futárnak fizetve kapja meg csomagját.

MPL-csomagpont, utánvéttel
Az MPL. csomagküldő szolgálattal, utánvéttel az egyik csomagpontján tudja átvenni csomagját.

8. Felelősségünk

A jelen Feltételekben foglaltak semmilyen része nem zárja ki és nem korlátozza a Lajter-Bútor Kft felelősségét semmilyen esetben, amelyben a felelősségünk kizárása vagy korlátozása törvénybe ütközne.

A Lajter-Bútor Kft vállalja a felelősséget az általunk okozott, illetve munkavállalóink és ügynökeink hanyagságából fakadó halálért és személyi sérülésért. Nem kerüljük el a felelősséget, amennyiben mi magunk, munkavállalóink vagy ügynökeink csalárd és megtévesztő magatartást tanúsítanak. Amennyiben megszegjük jelen Feltételeket, csak olyan veszteségekért vagyunk felelősek, amelyek az ilyen megszegésekből ésszerűen következhetnek.

A Lajter-Bútor Kft nem felel olyan közvetett veszteségekért,  amely a fő veszteség vagy kár mellékhatása, például profit vagy lehetőség elvesztése; vagy a termékek kiszállásának elmaradása vagy jelen Feltételekben foglalt bármely egyéb kötelezettségünk nem teljesítése, amennyiben a nem teljesítés olyan esemény következménye, amely ésszerű irányításunkon kívül esik, ami nem kizárólag magában foglalja a tűzesetet, árvizet, vihart, lázadást, zavargásokat, háborút, nukleáris balesetet és terrorcselekményt.

Felelősségünk a Lajter-Bútor Kft oldalon elküldött megrendeléseddel kapcsolatos bármilyen veszteségért vagy kárért a megrendelés teljes áráig terjed.

Ha problémád van egy termékkel kapcsolatban, amelyet a Lajter-Bútor Kft online-tól vásároltál, és panaszodat nem sikerült érvényesítened a Lajter-Bútor Kft -nél, akkor panaszodat benyújthatod az EU online vitarendezési platformján („ODR platform”).

Az ODR platform az EU-n belüli fogyasztók és kereskedők számára lehetővé teszi, hogy bíróságon kívül próbáljanak meg egyezségre jutni az online vásárlásból eredő panaszokkal kapcsolatban. Ez a felhasználóbarát és interaktív honlap az EU minden hivatalos nyelvén elérhető és ingyenesen használható. Az ODR platform használatával a fogyasztó és a kereskedő megegyezhetnek egy vitarendezési testület kiválasztásában, majd ezt követően végigmennek egy folyamaton, hogy megoldást találjanak a fogyasztó panaszára. Az ODR platform itt érhető el: http://ec.europa.eu/odr.

9. Színek és méretek

Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit pontosan jelenítsük meg, beleértve az anyagösszetételt és a színeket. Az általad látott színeket ugyanakkor számítástechnikai rendszered határozza meg, és nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép pontosan jeleníti meg a színeket.

A quattrohuntin.hu oldalon feltüntetett termékméretek csak megközelítő értékek, amelyekkel jobban elképzelheted egy adott termék szabását vagy fazonját, de nem feltétlenül felelnek meg teljesen pontosan az adott termék méreteinek. Egy termék tényleges méretei a termelés során felhasznált anyagtól függően eltérőek lehetnek.

10. Szavatosság, jótállás

Amennyiben a megvásárolt termék hibás, a Lajter-Bútor Kft az összes vonatkozó törvényi kötelezettségét betartva jár el. Amennyiben egyértelmű anyagi vagy gyártási hibás termékkel kapcsolatban van panaszod, beleértve a szállítás közben megsérült terméket is, kérjük, tudasd velünk.

 11. Részleges érvénytelenség

Amennyiben jelen Feltételek bármely részét bármely bíróság vagy szabályozó testület érvénytelennek találja, a további Feltételek továbbra is érvényesek.

12. Tulajdonjog

A quattrohunting.hu oldalán minden szellemi alkotáshoz fűződő jog tulajdonjog, mint például védjegy vagy szerzői jog. A lajter.hu oldal és tartalmának felhasználása, beleértve az ilyen tartalom részben vagy egészben történő másolását vagy tárolását is, a saját személyes, nem kereskedelmi használatot leszámítva a Lajter-Bútor Kft engedélye nélkül tilos.

13. Vállalati információ

Lajter-Bútor Kft
Kossuth u.53.
4060 Balmazújváros
Magyarország

Cégjegyzékszám: 09-09-013948
Adószám: 14064441-2-09
Kapcsolattartó: Lajter-Bútor Kft Ügyfélszolgálat
E-mail: megrendeles@lajter.hu
Telefon: +36 52 275-012

2019.június